Hoito

Perushammashoidon lisäksi kiinnitämme suurta huomiota ennaltaehkäisevään hammashuoltoon, jotta hampaasi pysyvät terveinä pitkään.

Klinikkamme tarjoaa korkeatasoista perushammashoitoa, kuten esimerkiksi:

Perustutkimus

 

Tutkittaessa huomioimme yksilön kokonaisuutena. Suun terveys liittyy läheisesti koko kehon hyvinvointiin ja ennaltaehkäisevä suunhoito on äärimmäisen tärkeää.

 

 

Hampaanpoisto

 

Joissakin tilanteissa hammas joudutaan poistamaan. Tämä tehdään tavanomaisella tavalla ja tarvittaessa kirurgisesti.

 

Viisaudenhampaita joudutaan eri syistä johtuen poistamaan. Useimmat ovat puhjenneet niin, että leikkausta ei tarvita vaan hammas voidaan poistaa tavalliseen tapaan.

Kirurgia

 

Klinikalla suoritettaviin kirurgisiin toimenpiteisiin kuuluvat mm. viisaudenhammasleikkaukset, parodontaalikirurgia sekä implantologia.

 

Hammaskruunut ja -sillat

 

Kruunu tai silta voi olla ajankohtainen kun hammas on hyvin vaikeasti vaurioitunut tai kun yksi tai useampia hampaita puuttuu. Rakennelmia on saatavana eri materiaaleista ja eri muotoisina ja ne tehdään yleensä yhteistyössä hammasteknikon kanssa.

 

Posliini on hampaan kiillettä eniten muistuttava materiaali. Posliinikruunua käytetään kun hammas on niin vaurioitunut, että paikkaus ei riitä. Lopputulos on siis kestävämpi kuin muovipaikka.

Paikkaus

 

Kun hampaassa on reikä, murtuma tai muu pieni vaurio, voidaan hammas korjata erilaisilla paikkausmateriaaleilla, esimerkiksi muovilla.

Juurihoito

 

Hammas voidaan eri syistä joutua juurihoitamaan. Tavallisimmin hammasta alkaa särkeä syvän reiän tai syvän paikan takia. Hampaan hermo tulehtuu ja seurauksena hammasta alkaa särkeä.

Hampaiden valkaisu

 

Hampaiden valkaisua suoritetaan klinikalla. Kun harkitset hampaiden valkaisua on käynti ja tutkimus ennen toimenpidettä tärkeitä, jotta voimme selvittää mikä hoito sopii parhaiten juuri sinulle.

Laminaatit

 

Jos hampaan muotoa, väriä tai sijaintia halutaan muuttaa, voi laminaatti olla hyvä vaihtoehto. Tämä voidaan tehdä suoraan klinikalla paikkausmateriaalista tai yhteistyössä hammasteknikon kanssa (posliini, joka kiinnitetään klinikalla).

Teemme yhteistyötä esimerkiksi kirurgian, protetiikan ja purentafysiologian alalla toimivien, osaavien asiantuntijoiden kanssa.

 

Suuhygienisti

 

Suuhygienisti suorittaa mm. hammaskivenpoistoja ja puhdistuksia. Tämän lisäksi saat hyviä neuvoja ja ohjeita parhaan mahdollisen suuterveyden saavuttamiseksi.

Neuvonta

 

Meillä Greendent hammalääkäreillä saat perusteellisesti suoritetun tutkimuksen ja siihen kuuluvan hoitosuunnitelman. Käynnin yhteydessä saat tietoa hoidosta. Keskustelemme kanssasi yksilöllisistä toiveistasi hoitoon liittyen.

 

Tavoitteenamme on antaa sinulle potilaana empaattinen, lämmin ja ammattitaitoinen hoitokokemus, jossa sinun tarpeesi on kaikin puolin huomioitu.

 

 

 

 

Tervetuloa Greendentiin!